Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 085 - 029 0269 of vul hier het aanmeldformulier in.
Vergoeding header | logopedieToon.nl

Vergoeding


Logopediekosten worden door de zorgverzekeraars vergoed vanuit het basispakket als de behandeling plaatsvindt op basis van een geldige verwijzing door een arts of specialist.

Voor verzekerden van 18 jaar en ouder geldt in de basisverzekering een verplicht eigen risico. Dit is ook van toepassing op logopedie. Indien een behandeling niet tijdig afgezegd wordt (korter dan 24 uur voorafgaand aan de behandeling), wordt het verzuimtarief toegepast. Het verzuimtarief wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Dit dient u zelf te betalen. 

 

TARIEVEN LOGOPEDIE

Individuele zitting reguliere logopedie     €34,00

 

Telefonische zitting     €34,00

(Aan een telefonische zitting worden enkele voorwaarden gesteld. Neem voor nadere informatie contact op met de logopedist.)

 

Instructie/ overleg met ouders/ verzorgers     34,00

 

Screening bij directe toegang     €17,00

(De screening is een korte logopedische zitting met cliënten die zonder verwijzing naar de logopedist gaan. Er wordt geïnventariseerd of er een indicatie is voor nader onderzoek en of er contra-indicaties zijn. de cliënt wordt geadviseerd en de (huis)arts geïnformeerd).

 

Anamnese en onderzoek na verwijzing     €68,00

 

Eenmalig logopedisch onderzoek (op medische indicatie)     €68,00

 

Toeslag voor behandeling aan huis     €17,00

 

Toeslag voor behandeling in een instelling (verzorgingshuis)     €17,00

 

Overleg met derden in de praktijk     €34,00

(Het tarief voor overleg met derden, niet zijnde de verwijzer, kan niet in rekening worden gebracht bij de zorgverzekeraar en wordt in rekening gebracht aan derden/ de instantie die om het overleg vraagt. Het betreft een tarief per half uur.)  

 

Overleg met derden op locatie     €68,00

(Het tarief voor overleg met derden, niet zijnde de verwijzer, kan niet in rekening worden gebracht bij de zorgverzekeraar en wordt in rekening gebracht aan derden/ de instantie die om het overleg vraagt. Het betreft een tarief per half uur.)  

 

Verslaglegging aan derden     €34,00

(Het tarief voor de verslaglegging aan derden, niet zijnde de verwijzer, kan niet in rekening worden gebracht bij de zorgverzekeraar en wordt in rekening gebracht aan derden/ de instantie die om het verslag vraagt. Het betreft een tarief per half uur.)

- Kort tussen-/ behandelverslag à (15 min.)     €17,00 

- ComVoor verslag à (30 min.)     €34,00

- Aanvraag cluster 2 verslag à (1 uur)     €68,00

 

 

 

 

 

 

  

Niet nagekomen of te laat afgemelde afspraak     €34,00

 

"Ik had erg veel last van speekselverlies aan een kant van mijn mond en sprak volgens mijn vrouw vaker mompelend. Ik weet nu hoe ik hierop kan letten en wat ik moet doen om duidelijker te spreken. "
A. Pieters
82 jaar, Sittard
"Door de presentatietechnieken die de logopedist mij heeft geleerd, weet ik veel beter hoe ik mij op moet stellen tijdens mijn voordracht om mijn publiek te bereiken."
V. Snijders
35 jaar, Landgraaf
"Dankzij de logopedie weet ik nu hoe ik goed kan roepen tijdens de voetbal, zodat ik naderhand niet meer zo'n hese stem heb als eerst."
L. van der Steen
14 jaar, Sittard
"Dankzij logopedie TOON plaats ik mijn tong nu goed en merk ik dat de stand van mijn tanden is verbeterd wat beter is voor mijn beugeltherapie."
R. Renkens
12 jaar, Heerlen
"Door de intensieve begeleiding na mijn hersenbloeding vind ik de woorden weer en kan ik duidelijk maken wat ik wil/denk of voel."
J. de Lahaye
70 jaar, Geleen
"Mijn kind kijkt me beter aan sinds dat we bij de logopedie in behandeling zijn, hij reageert beter op zijn naam en maakt gerichter contact met andere kinderen."
R. Vroemen
38 jaar, Maastricht
"Mijn kind kan dankzij de behandeling van TOON duidelijk vertellen wat ze op school gedaan heeft, haar omgeving begrijpt haar veel beter."
L. Rasmussen
27 jaar, Geleen
"Wij vinden de manier waarop de logopedist met ons kind werkt heel prettig en vertrouwen haar in de aanpak van haar werk."
J. Janssen
40 jaar, Limbricht
"Ik ben heel blij dat logopedie TOON mij van mijn hese stem heeft afgeholpen, ik kan nu weer een hele dag lesgeven zonder hierbij hinder van mijn stem te ondervinden."
W. Cremers
44 jaar, Brunssum
"Mijn kind maakt sinds de therapie bij logopedie TOON betere zinnen, waardoor we hem veel beter begrijpen."
A. Bekkers
32 jaar, Kerkrade
"Mijn kind kan dankzij logopedie TOON verstaanbaar praten, opa en oma verstaan nu veel beter wat zij bedoelt. "
F. Teeuwissen
30 jaar, Heerlen

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

© 2019 Logopedie TOON - All Rights Reserved.