Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 085 - 029 0269 of vul hier het aanmeldformulier in.
Historie header | logopedieToon.nl

Historie

'In 2009 heb ik vol enthousiasme en overtuiging mijn eigen logopediepraktijk 'Logopedie Lotte Gijsen' opgericht. Ik startte met één praktijk in Kerkrade en al snel breidde ik uit naar een tweede locatie in Sittard, beiden in een (para)medisch centrum. Nu, zoveel jaren later zijn er meerdere locaties in Zuid-Limburg en is het team flink uitgebreid. Naast mijn werk als logopediste stuur ik dan ook dit enthousiaste TOON team aan. Ik zorg ervoor dat er organisatorisch één lijn zit in ons handelen en dat we samen plezier hebben in ons werk. Daarnaast werk ik als logopediste op een school voor Speciaal Onderwijs, de Parkschool te Limbricht. 

Tijdens de opleiding werd al snel duidelijk dat mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Met name de complexere zorgvragen hebben mijn aandacht. De puzzelstukjes op zijn plek proberen te leggen vind ik telkens weer een uitdaging. Ook het werken in teamverband vind ik erg leuk. Hierbij is het belangrijk over de grenzen van je vakgebied heen te kijken. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, samenwerkingen aan te gaan met externe partijen en verschillende specialisaties binnen ons team, wordt een behandeling op maat gegarandeerd. Natuurlijk is de eigen motivatie van de cliënt heel belangrijk in het proces. Samen bereiken we resultaat!

Ik probeer de hulpvraag van de cliënt centraal te zetten en ervoor te zorgen dat de cliënt, jong of oud, zo optimaal mogelijk kan participeren in het dagelijks leven. Of dit nou in de communicatie op school is, thuis, op het werk of met familie, iedere keer probeer ik weer creatief de doelen te behalen om er uiteindelijk voor te zorgen dat de cliënt de beste behandeling krijgt en met een lach naar buiten loopt. Dit hoop ik nog lang te mogen doen!''

Praktijkeigenaar Lotte Gijsen

"Ik had erg veel last van speekselverlies aan een kant van mijn mond en sprak volgens mijn vrouw vaker mompelend. Ik weet nu hoe ik hierop kan letten en wat ik moet doen om duidelijker te spreken. "
A. Pieters
82 jaar, Sittard
"Door de presentatietechnieken die de logopedist mij heeft geleerd, weet ik veel beter hoe ik mij op moet stellen tijdens mijn voordracht om mijn publiek te bereiken."
V. Snijders
35 jaar, Landgraaf
"Dankzij de logopedie weet ik nu hoe ik goed kan roepen tijdens de voetbal, zodat ik naderhand niet meer zo'n hese stem heb als eerst."
L. van der Steen
14 jaar, Sittard
"Dankzij logopedie TOON plaats ik mijn tong nu goed en merk ik dat de stand van mijn tanden is verbeterd wat beter is voor mijn beugeltherapie."
R. Renkens
12 jaar, Heerlen
"Door de intensieve begeleiding na mijn hersenbloeding vind ik de woorden weer en kan ik duidelijk maken wat ik wil/denk of voel."
J. de Lahaye
70 jaar, Geleen
"Mijn kind kijkt me beter aan sinds dat we bij de logopedie in behandeling zijn, hij reageert beter op zijn naam en maakt gerichter contact met andere kinderen."
R. Vroemen
38 jaar, Maastricht
"Mijn kind kan dankzij de behandeling van TOON duidelijk vertellen wat ze op school gedaan heeft, haar omgeving begrijpt haar veel beter."
L. Rasmussen
27 jaar, Geleen
"Wij vinden de manier waarop de logopedist met ons kind werkt heel prettig en vertrouwen haar in de aanpak van haar werk."
J. Janssen
40 jaar, Limbricht
"Ik ben heel blij dat logopedie TOON mij van mijn hese stem heeft afgeholpen, ik kan nu weer een hele dag lesgeven zonder hierbij hinder van mijn stem te ondervinden."
W. Cremers
44 jaar, Brunssum
"Mijn kind maakt sinds de therapie bij logopedie TOON betere zinnen, waardoor we hem veel beter begrijpen."
A. Bekkers
32 jaar, Kerkrade
"Mijn kind kan dankzij logopedie TOON verstaanbaar praten, opa en oma verstaan nu veel beter wat zij bedoelt. "
F. Teeuwissen
30 jaar, Heerlen

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

© 2019 Logopedie TOON - All Rights Reserved.