Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 085 - 029 0269 of vul hier het aanmeldformulier in.
Nieuws header | logopedieToon.nl

Nieuws

Wil je speelgoed/bordspellen kwijt?
Wil je speelgoed/bordspellen kwijt?

De zolder aan het opruimen en wil je speelgoed / bordspellen kwijt die compleet en in goede staat zijn? Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe materialen! Stuur een mail na...

Lees meer
Vacature Logopedist
Vacature Logopedist

Logopedie TOON zoekt per 01-02-2018 een enthousiaste nieuwe collega voor de werkzaamheden in onze praktijk (locatie en uren nog nader te bepalen).   Functie-eisen...

Lees meer
Fijne feestdagen
Fijne feestdagen

Logopedie TOON wenst iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2018! Bedankt voor de prettige samenwerking afgelopen jaar. ...

Lees meer
Nieuwe website
Nieuwe website

In 2018 krijgt Logopedie TOON een geheel vernieuwde website! ...

Lees meer
Vergoeding
Vergoeding

Ook in 2018 worden de kosten voor logopedische behandelingen weer volledig vergoed door de zorgverzekeraar. U bent verzekerd voor logopedische hulp vanuit het basispakket...

Lees meer
More than words
More than words

Collega Anke heeft onlangs de cursus 'More than words' afgerond en is nu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de Hanen principes bij Autisme....

Lees meer
"Ik had erg veel last van speekselverlies aan een kant van mijn mond en sprak volgens mijn vrouw vaker mompelend. Ik weet nu hoe ik hierop kan letten en wat ik moet doen om duidelijker te spreken. "
A. Pieters
82 jaar, Sittard
"Door de presentatietechnieken die de logopedist mij heeft geleerd, weet ik veel beter hoe ik mij op moet stellen tijdens mijn voordracht om mijn publiek te bereiken."
V. Snijders
35 jaar, Landgraaf
"Dankzij de logopedie weet ik nu hoe ik goed kan roepen tijdens de voetbal, zodat ik naderhand niet meer zo'n hese stem heb als eerst."
L. van der Steen
14 jaar, Sittard
"Dankzij logopedie TOON plaats ik mijn tong nu goed en merk ik dat de stand van mijn tanden is verbeterd wat beter is voor mijn beugeltherapie."
R. Renkens
12 jaar, Heerlen
"Door de intensieve begeleiding na mijn hersenbloeding vind ik de woorden weer en kan ik duidelijk maken wat ik wil/denk of voel."
J. de Lahaye
70 jaar, Geleen
"Mijn kind kijkt me beter aan sinds dat we bij de logopedie in behandeling zijn, hij reageert beter op zijn naam en maakt gerichter contact met andere kinderen."
R. Vroemen
38 jaar, Maastricht
"Mijn kind kan dankzij de behandeling van TOON duidelijk vertellen wat ze op school gedaan heeft, haar omgeving begrijpt haar veel beter."
L. Rasmussen
27 jaar, Geleen
"Wij vinden de manier waarop de logopedist met ons kind werkt heel prettig en vertrouwen haar in de aanpak van haar werk."
J. Janssen
40 jaar, Limbricht
"Ik ben heel blij dat logopedie TOON mij van mijn hese stem heeft afgeholpen, ik kan nu weer een hele dag lesgeven zonder hierbij hinder van mijn stem te ondervinden."
W. Cremers
44 jaar, Brunssum
"Mijn kind maakt sinds de therapie bij logopedie TOON betere zinnen, waardoor we hem veel beter begrijpen."
A. Bekkers
32 jaar, Kerkrade
"Mijn kind kan dankzij logopedie TOON verstaanbaar praten, opa en oma verstaan nu veel beter wat zij bedoelt. "
F. Teeuwissen
30 jaar, Heerlen

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

© 2019 Logopedie TOON - All Rights Reserved.